Met de PHP selector kan je kiezen welke modules je actief wilt hebben in je PHP omgeving.

DirectAdmin

1. Navigeer naar DirectAdmin en kies voor een domeinnaam op user level.
  2. Klik onder Advanced Features op Select PHP version.
  3. Ga verder naar het kopje PHP-module instellen in dit artikel.

cPanel

1. Log in bij cPanel.
  2. Navigeer naar Metrics-> Select PHP version of gebruik de zoekbalk.
  3. Ga verder naar het kopje PHP-module instellen in dit artikel.

PHP module instellen

1. Wij zorgen er voor dat standaard al een hoop modules zijn ingesteld. Je kan in dit scherm modules aan of uit zetten. Per PHP versie zijn andere modules beschikbaar. De meest actuele lijst met modules is in dit paneel terug te vinden. Als de gewenste module er niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Afbeelding 1 - Kies de PHP modules. Kijk in het controle paneel voor een actueel overzicht.

2. Selecteer de gewenste modules (zie afbeelding 1)
  3. Klik op Save.

Om de verdere opties aan te passen kan je naar de volgende gerelateerde artikelen gaan: