Op ons platform ondersteunen we een groot aantal PHP versies, zelfs versies die niet meer door de makers van PHP (php.net) worden onderhouden. Dit kan doordat patches voor bijvoorbeeld 7.3 ook naar 4.4 wordt gebracht (en tussenliggende versies) waar dat nodig is. Daarnaast worden andere fouten die worden in ontdekt in specifieke PHP versies (bijvoorbeeld 5.2) ook gepatched. Hierdoor kan je gebruik blijven maken van veilige PHP versies. Het is overigens wel aan te raden om regelmatig te upgraden naar een hogere versie.

PHP versie Officiële PHP ondersteuning Yourwebhoster.eu ondersteuning
PHP 4.4
PHP 5.1
PHP 5.2
PHP 5.3
PHP 5.4
PHP 5.5
PHP 5.6
PHP 7.0
PHP 7.1
PHP 7.2
PHP 7.3