Het kan voorkomen dat u uw website niet kunt bereiken. Meestal bent u dan in onze firewall terecht gekomen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door te veel mislukte inlogpogingen binnen een bepaalde tijd. Als u in de firewall staat worden alle verbindingen met de server voor u geblokkeerd. Uw website is nog wel online voor andere bezoekers/computers.

Om zo snel mogelijk de toegang tot de server te herstellen kunt u het beste de volgende stappen volgen:
  1. Maak een ticket aan, email ons of neem op een andere manier contact met ons op.
  2. Vermeld hierin uw IP-adres en uw website url.
  3. Beschrijf het probleem.
  4. Wacht op antwoord.