Hoe kan het dat jullie oude PHP versies veilig ondersteunen terwijl PHP.net deze niet meer bijwerkt?

PHP.net legt de focus op een beperkt aantal PHP versies en kiest er bewust voor om oude versies niet te ondersteunen. Doordat wij CloudLinux gebruiken, kunnen wij oude PHP versies veilig ondersteunen. Als bugs in recente versies worden gevonden, dan worden deze ook opgelost in oudere PHP versies (indien van toepassing). Maar, het gaat nog een stap verder. Als een fout specifiek voor een oude PHP versie wordt gevonden dan zal deze ook bijgewerkt worden.

De strategie om PHP langer te ondersteunen heeft als voordeel dat je niet verplicht bent om snel over te stappen naar een nieuwere PHP-versie. Je kan langer op een veilige PHP versie draaien.

Ben je benieuwd welke PHP versies wij specifiek ondersteunen, klik dan hier.