Verbetering nameservers

Wij hebben een verbetering doorgevoerd in onze nameservers, wat zorgt voor een hogere redundantie.Nameservers vertellen een computer/server welk IP-adres hoort bij een bepaalde domeinnaam/DNS record (voorbeeld: www.webhostnow.nl of mail.webhostnow.nl). Nameservers zijn dus essentieel om diensten te laten functioneren. Een storing hierin kan alles ... Read More »

10th Aug 2016
Standaard versleuteld verzenden vanaf nu!

Vanaf vandaag (11 mei 2016) verstuurd WebhostNow alle uitgaande emails op haar servers versleuteld. Door emails standaard versleuteld te verzenden maken wij uw webhostingpakket en uw emails weer een stukje veiliger. Wanneer u naar @gmail.com verzend zal er nu ook een slotje bij een email worden weergegeven om de versleuteling te ... Read More »

11th May 2016
Pas op voor gevaarlijke spam!

De afgelopen tijd worden er veel emails verstuurd welke op echte emails lijken, maar eigenlijk spam zijn. In deze emails probeert de afzender u (onbewust) over te halen om een .zip bestand in de bijlage te openen. Dit is echter meestal een virus wat schade kan toebrengen aan uw systeem.Pas op met het openen van emails die u niet vertrouwt en welke ... Read More »

27th Mar 2016
WebhostNow neemt Patchman in gebruik

WebhostNow heeft Patchman in gebruik genomen. Met deze ontwikkeling hopen wij onze diensten nog meer te verbeteren!Patchman is een applicatie wat op onze servers draait. Er wordt dagelijks gescand naar kwetsbaarheden, malware en verouderde applicaties in uw website. Wanneer Patchman een kwetsbaarheid, malware of een verouderde applicatie heeft ... Read More »

18th Jan 2016

Powered by WHMCompleteSolution