Hoe kan ik PHP fouten vinden?

PHP kan fouten vastleggen in de logboeken. Dit is standaard het geval maar er zijn applicaties die PHP anders instellen waardoor fouten niet altijd in de logboeken terecht komen. Informeer bij de ontwikkelaar van de applicatie hoe fouten gevonden en opgelost (debuggen) kunnen worden.

1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Navigeer naar Site Summary / Statistics / Logs.
  3. Klik op 10 lines naast Web Error Log voor de meest recente fouten.