WordPress 404 pagina niet gevonden

Als je WordPress een witte pagina met pagina niet gevonden geeft dan kan het zijn dat je .htaccess niet compleet is. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact met ons op.

1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Navigeer naar de File Manager.
  3. Navigeer naar domains/jedomeinnaam.nl/public_html of private_html.
  4. Klik op edit naast het .htaccess bestand of maak dit bestand aan.
  5. Voeg het onderstaande toe en klik op Save.

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress