PHP Short open tags

Heeft u PHP Short open tags nodig? Volg dan de volgende instructie om dit in te schakelen.

1. Ga naar de map waarin uw website staat. Dit is meestal /domains/uwdomeinnaam/public_html
  2. Als er nog geen .htaccess bestand bestaat, maak deze aan. Als er al wel een .htaccess bestand aanwezig is gaat u door naar stap 3
  3. Plaats de onderstaande regel in de .htaccess
    php_value short_open_tag 1
  4. Sla het bestand op
  5. U heeft PHP Short open tags nu ingeschakeld

Wij adviseren om GEEN PHP Short open tags te gebruiken.
  • php, short, open, tags, code, zichtbaar, witte, pagina, site, php7