Overgaan Hostingdreams

Beste klant,

Bedankt dat je klant bent bij Hostingdreams. Daar worden we blij van. Waar we ook blij van worden, is dat we bekend kunnen maken dat Hostingdreams vanaf 10 januari 2019 verder gaat als WebhostNow.

WebhostNow is een nieuw platform waar we de modernste technieken en de meest krachtige servers gebruiken voor het hosten van jouw website. Daarmee wordt jouw website niet alleen sneller, maar ook veiliger en meer betrouwbaar. WebhostNow is voortdurend in ontwikkeling, waardoor we steeds betere service en meer diensten kunnen leveren.

WebhostNow heeft ook een eigen supportdesk met ruime openingstijden. Ook ’s avonds en in het weekend. Je mag de supportdesk bellen, mailen, whatsappen of via de website een bericht sturen. We doen ons best om altijd binnen 30 minuten te antwoorden.

Wij willen jou de beste ervaring geven als het om websites gaat. Dat kunnen wij omdat wij diensten leveren die aansluiten op wat onze klanten nodig hebben. Omdat we doen wat onze klanten van ons verwachten. En daar worden onze klanten blij van. We go the extra mile.

Heb je vragen over de overgang van Hostingdreams naar WebhostNow? Stuur dan een e-mail naar support@webhostnow.nl. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wat verandert er voor mij als klant?
Eigenlijk niets. Jouw website blijft gewoon bereikbaar en de mail blijft gewoon werken. Het abonnement dat je had, blijft ongewijzigd. Je krijgt vanaf 10 januari 2019 geen factuur meer van Hostingdreams, maar van WebhostNow.

Hoe kom ik bij mijn klantenpaneel?
Vanaf nu kun je inloggen op klanten.webhostnow.nl. Met de knop 'Aanmelden' krijg je toegang to het klantenpaneel met jouw klantgegevens.

Is mijn website onbereikbaar tijdens het overzetten?
Jouw website blijft gewoon bereikbaar. We doen nu alleen een administratieve verhuizing. Op een later tijdstip zetten we de websites over. We informeren je daar zo snel mogelijk over.

Waar kan ik terecht met vragen?
De supportdesk van WebhostNow is bereikbaar op:
Telefoon: 020 244 18 00
E-mail: support@webhostnow.nl
Whatsapp: 06 38 08 38 32
Website: webhostnow.eu

De supportdesk staat voor je klaar op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en van 09.00 uur tot 16.00 uur in het weekend.

  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoelang duurt het totdat mijn diensten actief zijn?

Na volledige betaling van uw factuur worden de diensten meteen geactiveerd. De orderstatus zelf...

Website offline/server onbereikbaar

Het kan voorkomen dat u uw website niet kunt bereiken. Meestal bent u dan in onze firewall...

Ik ontvang geen emails van WebhostNow

Ontvangt u geen emails van WebhostNow?Kijk in uw spamfolder, als de e-mails hier terecht komen...

Incasso

Het kan zijn dat u een aanmaning heeft ontvangen en/of er een incassotraject is gestart voor uw...

Powered by WHMCompleteSolution