Het is mogelijk om de instellingen van het spamfilter voor uw domeinnaam te beheren.

Beheer spamfilter
  1. Login in DirectAdmin (http:// uwdomeinnaam :2222/)
  2. Klik rechtsonder bij Advanced Features op Professional Spam Filter (als u meerdere domeinnamen heeft, klikt u eerst op de betreffende domeinnaam)
  3. Klik naast de betreffende domeinnaam op Login
  4. U bent nu ingelogd in het controle paneel van het spamfilter.

Wijzig de instellingen van het periodiek rapport: https://klanten.webhostnow.nl/knowledgebase/67/Periodiek-rapport.html