FTP-account aanmaken

Met een FTP-account kan u bestanden uploaden, downloaden en aanpassen naar/van uw webhostingpakket. Hiervoor kan u een FTP-programma gebruiken zoals FileZilla.

FTP-account aanmaken in DirectAdmin
  1. Ga naar FTP Management
  2. Klik op Create FTP account
  3. Vul onderstaande velden in en klik op Create

FTP Username: Vul hier de gewenste gebruikersnaam (voorbeeld: test wordt test@uwdomeinnaam)
Enter Password: Vul hier het gewenste wachtwoord in (druk op Random om een willekeurig wachtwoord te genereren)
Re-Enter Password: Vul nogmaals het gewenste wachtwoord in ter verificatie
Domain: Selecteer deze optie

• webhosting, ftp, account, directadmin, aanmaken, filezilla